Microbuze

Oferim spre inchiriere microbuze economice si confortabile.

In acest moment detinem o flota de 6 Renault Master 8+1 si 2 Mercedes Sprinter 19+1, potrivite pentru calatorii de business sau de agrement.

Serviciile noastre includ:

  • Inchirieri de microbuze pe termen scurt sau lung;
  • Echipamente speciale: WiFi, GPS, scaune pentru copii, lanturi pentru zapada, asistenta rutiera extinsa, etc.;
  • Rezervari auto in reteaua internationala, cu destinati Italia, Spania si Franta;
Flota noastra va poate oferi siguranta si comoditatea dorita in calatoriile pe care le faceti. Va putem oferi servicii in urmatoarele activitati:
- team building-uri
- transferuri la si de la aeroport
- tururi de oras
- deplasari in alte locatii din tara si circuite turistice
- evenimente de interes general sau spectacole
- excursii scolare organizate
Va punem la dispozitia dvs. autocare sau microbuze pentru grupuri sau echipe ce trebuie transportat.
Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Mercedes-Benz Sprinter

Marca: Mercedes-Benz
Modelul: Sprinter
Anul: 2015
Numărul de locuri 19+1
Mercedes Sprinter (sau cum este cunoscut de catre publicul larg “Sprinter pasageri“) este unul dintre cele mai vandute microbuze din intreaga lume. Calitatile sale incontestabile sunt flexibilitatea, eficienta, costul redus de exploatare si intretinere, o retea de service bine pusa la punct precum si devalorizarea lenta pe parcursul trecerii anilor. Sprinter va ofera noi oportunitati indiferent daca este folosit pentru transportul rural, transportul elevilor, transferuri sau excursii corporate. Este perfect pentru rutele unde utilizarea autocarelor nu este justificata de numarul pasagerilor. Pentru a fi “cat mai adaptabil” Sprinter ofera clientului posibilitatea de a-si configura modelul adaptat cerintelor sale.

RENAULT MASTER 2013

Marca: RENAULT
Modelul: MASTER
Anul: 2013
Numărul de locuri 8+1
Interiorul lui Renault MASTER Transport Persoane este spațios, primitor și confortabil și poate fi personalizat după preferințe. Ai numeroase opțiuni de configurare si posibilitatea de a regla poziția și înălțimea volanului. Vizibilitatea optimă și comenzile ergonomice sporesc confortul tău la volan.
De asemenea, Renault MASTER asigură același nivel de confort și pentru pasagerii tăi. Aceștia se bucură de un spațiu pentru picioare de peste 65 cm, spătar rabatabil la 20°, iluminare și ventilație individuală etc. Izolarea fonică superioară și aerul condiționat la nivelul compartimentului pentru pasageri sporesc și mai mult confortul acestora.

Vrei transport rapid si confortabil?
Alege Coltrans! Rezerva online.


Contacteaza-ne